Vanhukset pelasivat GTA-peliä – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin videosta, jolla vanha brittiläinen rouva oli istutettu Grand Theft Auto 5 -pelin äärelle. Itsekseen kiroileva ja huutava mummo tempautui jokseenkin yllättäen pelin väkivaltaiseen maailmaan lähes pelottavan intensiivisesti.

YouTube
YouTube

YouTuben React-kanavan videolla Grand Theft Auton maailmaan tutustutetaan joukko ikäihmisiä. Kuten kanavan aikaisemmillakin videoilla, ei ryhmää neuvota lainkaan etukäteen kuinka peliä tulee pelata. Vanhuksille vain annetaan ohjain käteen, ja heidät päästetään mellastamaan pelin maailmaan.

Alkujärkytyksen jälkeen ikäihmiset tuntuvat uppoutuvan virtuaalisen rikollisuuden pariin yllättävänkin hyvin. Ei siis ihme, että Grand Theft Auto -sarjan osat lukeutuvat kaikkien aikojen suosituimpiin videopeleihin.