Miss Universum -kaunotarten uimapukukierros – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Miamissa on parhaillaan käynnissä Miss Universum -kilpailut, joissa Suomea edustamassa on Miss Suomi Bea Toivonen. Eilen kisojen lämmittelykierroksella ennen varsinaista koitosta nähtiin missikaunotarten uimapukukierros, jossa naiskauneutta oli riittämiin.

Paparazzit poimivat kaunotarten joukosta esittelyyn erityisesti missit Australiasta, Ruotsista, Ecuadorista, Indonesiasta ja Venäjältä.

Askettäin Miss Israel aiheutti Miss Universum -kilpailuissa skandaalin poseeraamalla väkisin maansa verivihollisen, Libanonin, edustajan kanssa. Tapauksesta syntyi diplomaattikiista, joka on näkynyt myös Miss Universum -kisoissa, sillä Miss Libanon on jättänyt muun muassa kuvauksia väliin.

Miss Suomi 2014 on Bea Toivonen, jonka äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on rallikuski Harri Toivonen. Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Krista Haapalainen ja toiseksi Milla Romppanen. Yksi kisan ennakkosuosikeista, Rosanne Parikka, joutui tyytymään lehdistön ja yleisön ihannetytön nimityksiin.