Musta jää yllätti autoilijat – tältä näytti tulos Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa talvi yllättää joka vuosi autoilijat varsinkin pääkaupunkiseudulla – usein jopa pari kertaa talvessa. Suomessa on saatu viime viikkoina nauttia melko sahaavasta säästä, joten säätilan nopeita muutoksia on nähty riittämiin. Sellainen nähtiin nyt myös Britanniassa, jossa musta jää yllätti autoiljat.

Splash
Splash
Splash
Splash

Brittiautoilijat eivät ole kovin tottuneita jäätävissä talvikeleissä ajamiseen ja liukas tie johtaakin siksi usein onnettomuuksiin. Nyt Cross Island Expresswayn moottoritien rampille yllättäen ilmaantunut musta jää yllätti autoilijat, mikä johti lopulta näyttävää kolarisumaan. Yhteensä 20 autoa kolaroi.

Suomessa nähtiin pari vuotta sitten historiallisen massiivinen kolarisuma, kun Tampereelta Helsinkiin johtavalla moottoritiellä oli noin 200 auton kilometrien pituinen kolarisuma. Stara sattui tuolloin paikalle heti ketjureaktion alkuvaiheessa ja ikuisti tilanteen kuviksi. Katso kuvat tästä.