Krikettiottelussa erikoinen käänne – pallo osui lokkiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Melbournessa nähtiin yllättävä loukkaantuminen krikettipelissä, kun väärässä paikassa väärään aikaan ollut lokki sai krikettipallosta. Kovan tällin voimasta lintu putosi maahan tajuttomana. Pallo oli osunut siihen niin kovaa, että pelaajat luulivat sen kuolleen.

YouTube
YouTube

Kaksi pelaajaa kantoivat lokin pois pelikentältä jotta peli voisi jatkua. Pian ottelun kuvausryhmä pongasi kentän laidalta tutun näyn. Se oli tajuihinsa tullut lokki, joka seurasi pelin kulkua kentän laidalta tokkuraisena.

Nähtyään lokin kommentaattorit vitsailivat, että he eivät ole nähneet kenenkään toipuvan krikettipelissä saadusta tällistä yhtä hyvin. Yleisö alkoi hurrata näyttöruuduissa esiintyvälle linnulle. Kyseessä oli selvä ihmepelastuminen. Krikettiareena Melbournen Cricket Groundin edustaja vitsaili, että sitkeästä lokista voisi tulla heidän uusi maskottinsa.