Jennifer Lawrencen muhkea kaula-aukko ei imarrellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli ja Unelmien pelikirja -elokuviensa myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Lawrence on valittu useita kertoja maailman seksikkäimpien joukkoon. Taannoin hänen härskit alastonkuvansa päätyivät kaiken kansan nähtäville, kun hakkerit iskivät Applen iCloud-palveluun.

Jennifer nähdään julkisuudessa lähes poikkeuksetta upeissa asuissa, jotka korostavat hänen näyttävää ulkomuotoaan. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, ja eilen kaunotar sädehti 26th Annual Producers Guild Of America Awards -gaalan punaisella matolla.

Hyatt Regency Century Plaza -hotellissa järjestetyissä bileissä Lawrencen asu ei kuitenkaan ollut aivan nappisuoritus, sillä sen rohkea kaula-aukko ei tehnyt oikeutta hänen luonnollisen näyttäville muodoilleen.