Katy Perry maksoi ex-hittibändille – haluaa heidän tekevän comebackin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Katy Perry on tehnyt lahjoituksen kuuluisalle TLC-ysäriyhtyeelle. Hittibiisejä 90-luvulla tahkonut TLC on ilmoittanut keräävänsä rahalahjoituksia viimeisen levynsä ja mahdollisen jopa kiertueensa tekemistä varten.

TLC-yhtyeen jäsenet T-Boz ja Chilli ovat kertoneet tavoitteensa olevan 150.000 dollaria. Poppari Katy Perry on ollut mahdollisesta comebackista riemuissaan ja hän on lahjoittanut TLC-yhtyeen kassaan 5.000 dollaria. Artistit ovat olleet toimissaan tehokkaita, sillä tällä hetkellä heidän rahoituksestaan puuttuu enää 44.000 dollaria.

Chilli ja T-Boz ovat kertoneet, että joka ikinen penni lahjoitetuista rahoista menee uuden levyn tuottamiseen. Monet julkkikset ovat olleet ysäriyhtyeen paluusta innoissaan ja tehneet lahjoituksia yhtyeelle.

Yhtyeen fanit ovat yhdistäneet voimansa ja tehneet lahjoituksia TLC:n levytysprojektin käynnistymistä varten. Suurella todennäköisyydellä laulajattaret saavat kerättyä tavoittelemansa summan ja pääsevät pitkästä aikaa takaisin levytysstudioon. Jää nähtäväksi, millaista materiaalia tähtöset saavat aikaan vuosia kestäneen tauon jälkeen.