Hämmentävä näky: Ritari Ässä tankkasi K.I.T.T.-autoa Helsingissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Hasselhoffin tähdittämä nimikko-ohjelma alkaa Subilla 2. huhtikuuta. Supertähti on viettänyt ohjelman merkeissä viime päivät Suomessa muun muassa Levillä ja Helsingissä. Tänään Hasselhoff julkaisi sosiaalisessa mediassa hauskan valokuvan.

Jokainen 80-luvulla Ritari Ässä -hittisarjaa televisiosta katsonut olisi varmasti loksauttanut leukansa näystä, joka oli tänään täyttä totta Helsingissä. David Hasselhoff nimittäin kuvattiin tankkaamassa K.I.T.T.-autoaan kylmäasemalla. Aiemmin hän vieraili K.I.T.T.-auton kanssa muun muassa katsastusasemalla.

David Hasselhoff on tunnettu maailmanlaajuisesti, ja hän haastattelee uudessa ohjelmassaan tunnettuja suomalaisia. Ohjelmassa Hasselhoff seikkailee lisäksi suomalaisten parissa ja opettelee paikallisille tavoille. Sauna, sisu ja Sibelius tulevat miehelle taatusti tutuksi – ja suomalaiseen kulttuuriin tutustuminen aiheuttaa monta herkullista tilannetta.