Tyrmistyttävä muotitrendi: Miesten penikset esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodin maailmassa nähdään vuosittain monia tapauksia, jotka puhuttavat rohkeudellaan. Muodin on tarkoitus paitsi koristaa ihmisiä myös aiheuttaa hämmennystä. Nyt Pariisissa on esitelty kuitenkin muotia, joka tuskin tulee koskaan näkymään kaupunkien kaduilla, sillä monin paikoin se olisi laitonta.

Splash
Splash

The Rick Owens -muotinäytös esitteli nimittäin miesten asuja, jotka paljastavat miehen sukuelimen. Jotkut asut paljastivat koko miehisen jalkovälin, kun toiset vain vilauttelivat penistä kanssaihmisten näkyville. Miesten paljaat penikset eivät alunperin olleet muotinäytöksen pääasia, mutta sellaiseksi ne muodostuivat kuitenkin esityksen jälkeen. Peniskuvia on sensuroitu verkkolehdissä, mutta näistä paljastavista asuista kuvia on julkaissut muun muassa Huffington Post ja Cosmopolitan.

New York Magazine toteaa, että jos vuosi 2014 oli peppujen vuosi, niin vuosi 2015 näyttää olevan mahdollisesti penisten vuosi. Samaan sarjaan lukeutuu myös Justin Bieberin taannoinen poseeraus Armanille, sillä kuvasssa poptähden sukuelimen kokoa oli väitteiden mukaan kasvatettu huomattavasti photoshoppaamalla. Bieber itse luonnollisesti kiisti väitteet.

Splash
Splash
Splash
Splash