Arttu Wiskari hittien tekemisestä: ”Se on aina arpapeliä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Arttu Wiskari kiertää parhaillaan aktiivisesti keikoilla ympäri Suomea, mutta samalla hän on ehtinyt tiimeineen valmistella jo neljättä albumiaan. Stara tapasi Wiskarin tamperelaisravintolan backstagella.

Wiskari kertoi haastattelussa (katso video tästä), että seuraavan levyn kappaleista jo merkittävä osa on valmiina aihioina.

– Hullua on se, että toinen levy ei meinannut millään tulla pihalle. Siinä kesti ihan saatanan kauan, että saatiin se pihalle ja että saatiin hyvät biisit siihen. Se oli sellainen synnytysvaikeus ja nyt jotenkin uusin levy Sirpaleet syntyi tosi helposti, Arttu Wiskari kertoi Staralle.

– Nyt taas tulevalle levylle meillä on jo 6-7 biisiä valmiina raakileina. Tuntuu, että nyt tulee stygejä paremmin kuin aikaisemmin. Se riippuu vähän siitä mikä fiilis on.

– Varmasti kotihommat ja muut vaikuttavat siihen, että millaista nyt on jengin kanssa ja yhtiökumppaneiden kanssa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Nyt tulee hyvin biisejä ja toivotaan, että tulee myös hyviä biisejä.

Artistin lopputalvi näyttää kiireiseltä, kun uutta materiaalia tehdään koko ajan. Yleisöltäkin on tullut jo paineita uuden materiaalin esittämiseksi, vaikka edellinen levy vasta taannoin julkaistiin. Uuden materiaalin tyylistä Wiskari oli vielä melko vaitonainen.

– Sirpa sai aika hyvän vastaanoton. Meillä on yksi vähän sellainen Leevi and the Leavings -henkinen biisi levyllä ja se sai tosi hyvän vastaanoton. En tiedä lähdetäänkö siihen suuntaan, vai tehdäänkö jotain muuta välillä. Vaikea sanoa. Se on aina arpapeliä millaisia biisejä tekee ja millaisia biisejä haluaa tehdä. Huteja on tullut ja myös osumia. Katsotaan miten käy.