Arttu Wiskari Staralle: ”Paras ammatti perheelliselle miehelle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen miestähti Arttu Wiskari on nostanut urallaan radioiden soittolistojen kärkeen jo useita hittikappaleitaan, ja miehen keikkakalenteri on parhaillaan lähes täynnä.

Stara
Stara

Stara tapasi kiireisen artistin viikonloppuna keikan jälkeen loppuunmyydyn Tampereen Ilonan backstagella. Haastattelussa Wiskari kertoi tulevan kesän näyttävän jo nyt hyvältä keikkojen suhteen. Perheenisänä toimimisen ja aktiivisen keikkailun sovittaminen yhteen ei ole ennakkokäsitysten mukaan kovin helppoa, mutta Arttu on stereotypiasta hieman toista mieltä.

Katso haastattelu videona tästä.

– Kaikki sanovat aina, että miten sulla on aikaa olla perheen kanssa. Miten mulla ei ole aikaa olla perheen kanssa? Minulla on viikonloput keikkoja ja kaikki viikot aikaa olla skidin ja perheen kanssa, Arttu Wiskari kertoi Staralle.

– Tämä on paras ammatti, jos on perheellinen mies, kun saa olla viikot himassa. Tietenkin levy pitää tehdä siinä samassa, mutta se on kasista neljään. Tuntuu hyvältä se, että kun viikonloput joutuu olemaan veke ja kun kuitenkin voi olla viikot himassa.

– Mä olin puoli vuotta kotifaijana. Ehkä sitä voi kiittää tuollaisen 30-40 vuoden päästä niistä hetkistä, joita on saanut olla himassa. Ehkä sitä arvostaa silloin paljon enemmän sitä aikaa, jonka pystyin olemaan himassa. Koskaan ei voi olla tarpeeksi.