4 hyvää syytä kännykkäkieltoon hääjuhlissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat jatkuvasti läsnä sosiaalisessa mediassa sekä julkaisevat kuvia ja tilannepäivityksiä tiuhaan tahtiin. Kolumnisti De Elizabeth on suunnittelemassa häitään, ja on nyt päättänyt miehensä kanssa pitää juhlan kännykkävapaina.

De Elizabeth on kirjoittanut neljä hyvää syytä siihen, miksi näin kannattaa menetellä, vaikka se saattaakin häiritä joitain vieraita.

1. Vieraat ovat koko ajan läsnä ilman puhelimiaan

Instagramia ja Twitteriä käyttävät henkilöt ovat uppoutuneita puhelimeensa aina sen hetken, kun he ovat päivittämässä tililleen kuvia. Vaikka kyse on vain pienestä hetkestä, kun niitä on monia juhlan aikana yksi vieras voi olla poissaoleva monen tärkeän hetken kohdalla.

2. Anna hääkuvaajan tehdä työnsä

Kun paikalle on palkattu kallis hääkuvaaja on oikein antaa hänen myös tehdä työnsä häiden taltioimisessa. Hän saa todennäköisesti otettua myös parempia kuvia, kun tiellä ei ole useita amatöörivalokuvaajia älypuhelimiensa kanssa.

3. Vältä oman elämänsä paparatsit

Kun vierailla ei ole puhelimia käsiensä ulottuvilla hääpari voi itse päättää valokuvaajan kanssa mitä heidän juhlastaan julkaistaan muiden nähtäville eikä juhlissa synny minkäänlaista salaa kuvaamista tai kuvien julkaisemista.

4. Hääpari on läsnä

Puhelittomuus koskee myös hääparia ja auttaa heitä olemaan tilanteessa läsnä ja nauttimaan hetkestä. Puhelimella kuvaaminen voi alkaa tuntua tärkeältä joka hetki, jolloin moni hieno tilanne saattaa mennä kuvaamisen tai kuvan julkaisun aikana morsiamelta tai sulhaselta ohi.

http://elitedaily.com/life/present-four-reasons-unplugged-wedding-ceremony/895227/