Arttu Wiskari perhe-elämästä: ”Jos ei oman muksun kakkavaippaa voi vaihtaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille esimerkiksi Mökkitie, Tuntematon potilas ja Sirpa -hiteistä tunnettu Arttu Wiskari palasi taannoin keikoille puolen vuoden isyysvapaalta. Sittemmin on tapahtunut paljon, ja keikat vievät artistia parhaillaan vauhdilla ympäri Suomea.

Stara
Stara

Stara tapasi Wiskarin Tampereen Ilonan backstagella keikan jälkeen. Laulaja kertoi keikkailun ja perhe-elämän sopivan hyvin yhteen. Kotona arki pienokaisen kanssa maistuu sekin hittinikkarille hyvin vaipanvaihtoineen päivineen.

– Ei se sen pahempaa ole kuin silloin kun itse painoi tuolla 10 vuotta sitten kartsalla ja heräsi pahanhajuisena. Ei se sen kummempaa ole. Jos ei oman muksun kakkavaippaa voi vaihtaa, niin sitten täytyy käydä dyykkaamassa Mankkaan kaatopaikalla viikko hommia. Kyllä siihen jokainen vanhempi pystyy, Wiskari kertoi Staralle.

Katso koko haastattelu videona tästä.