Toimittaja ei tiennyt haastateltavan olevan tummaihoinen: ”Oletpa ruskettunut!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär ja komedienne Rashida Jones osallistui äskettäin järjestettyyn Screen Actors Guild -palkintogaalaan. Ollessaan punaisella matolla kaunotar suostui TNT-kanavan haastateltavaksi. Katsojien yllätykseksi haastattelija teki nolon kommentin koskien näyttleijättären ihonväriä.

Haastattelijana toiminut Danielle Demski nimittäin kysyi tähtöseltä onko hän ollut rannalla tai tropiikissa, sillä hän näyttää todella ruskettuneelta. Rashida Jones vastasi naisen kommenttiin kertomalla, että hän on etninen, viitaten tummaihoisiin sukujuuriinsa.

Demski reagoi Jonesin kommenttiin nauramalla. Haastattelijat jatkoivat sen jälkeen toisella aiheella. Videon julkaisun jälkeen Demskin kommenteista nousi kohu, sillä ihmiset olivat tyrmistyneitä naisen tietämättömästä kommentista.

Rashida Jones ei näyttänyt olevan tilanteesta vaivautunut, mutta kommentit koskien hänen tummaa ihonväriään varmasti kummastuttivat häntä. Sosiaalisessa mediassa haastattelijan nolot kommentit ovat nousseet puheenaiheeksi ja haastatteluvideota on jaettu usealla eri kanavalla. Daily Mail -lehden mukaan Danielle Demski ei ole kommentoinut haastattelutilanteesta syntynyttä kohua.