Tältä näyttää tosielämän Ken-nukke – muutokseen 229 000 euroa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias Rodrigo Alves halusi näyttää tosielämän Ken-nukelta ja oli valmis käyttämään muutokseen suuren summan rahaa. Tällä hetkellä Alves on käyttänyt huikeat 229.000 euroa kauneusleikkauksiin.

Lontoossa asuva Alves on käynyt jo 30 leikkauksessa, joista viimeisin maksoi yksistään 67.000 euroa ja sisälsi kuusi leikkausta samalla kerralla. The Mirror -lehden mukaan miehen piti alunperin suorittaa leikkaus Lontoossa, mutta paikalliset klinikat eivät suostuneet suorittamaan näin suurta operaatiota kerralla. Alves matkusti Kolumbiaan, jossa hän pääsi haluamaansa leikkaukseen.

Hänelle on suoritettu kaikki rasvaimuista, kasvojenkohotuksista ja rintalihasimplanteista aina nenäleikkauksiin saakka, mutta yksi leikkaus lyö muut operaatiot laudalta ihmeellisyydellään. Alves on nimittäin maksanut 5.400 euroa leikkauksesta, jossa ihoa leikattiin pois hänen suunsa ympäriltä niin, että miehen hymystä saatiin isompi.