29-vuotias mies huutokauppaa poikuutensa: ”Myyn neitsyyteni 850 eurolla”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

29-vuotias mies kaupitteli omaa poikuuttaan

Maailmalta on kantautunut uutisia monista nuorista naisista, jotka ovat kaupitelleet neitsyyttään eniten tarjoavalle. Useimmissa tapauksissa rahat ovat menneet joko opintomaksujen maksamiseen tai elämiseen yleensä.

Miesten tapauksissa on sen sijaan yleisempää, että he tarjoavat naisille rahaa poikuutensa menettämisestä kuin toisin päin. Romanialainen Seb Ciercier on 29-vuotias neitsyt, joka ilmoitti paikallisessa lehdessä haluavansa eroon koskemattomuudestaan.

Muista epätoivoisesti poikuudestaan eroon haluavista miehistä Sebin erottaa kuitenkin se, että hän halusi neitsyytensä viemisestä rahallista korvausta. Työtön mies ei kaupitellut itseään 850 euron hintaan silkasta ahneudesta, vaan elättääkseen itsensä ja maksaakseen diabeteksestä kärsivän veljensä hoitokulut.

– Mies, 29, Brasovista. Atleettinen ja ruskettunut, tummat hiukset. Myyn neitsyyteni. Hinta: 850 euroa. Kuljetuskulut eivät sisälly hintaan, Seb Ciercier kuvaili ilmoituksessaan.

Romanialaismies ei maininnut ilmoituksessaan, onko hän homo vai hetero. Mies ei kuitenkaan ole toistaiseksi onnistunut saamaan ilmoitukseensa yhtään vastausta. Vielä on tietenkin mahdollista, että Sebin onni kääntyy hänen saamansa kansainvälisen huomion ansiosta.

– Olen terve, en ole Brad Pitt mutta en ole myöskään ruma. En muistanut kertoa ilmoituksessa haenko miestä vai naista, mutta en saanut vasutauksia edes homoilta. Koko maailman hylkäämäksi tuleminen ei tee hyvää itsetunnollesi, katkera mies avautui Daily Mail -lehden haastattelussa.