HU: Varusteleka aloittaa oluen myymisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen armeijatavaran erikoisliike Varusteleka on tullut tunnetuksi tavallisesta poikkeavista mainoskampanjoistaan. Nyt Varusteleka aikoo Helsingin Uutisten mukaan laajentaa toimintaansa vähittäiskaupassa juotaviin alkoholipitoisiin elintarvikkeisiin.

Helsingin Uutisten mukaan Etelä-Suomen aluehallintovirasto on nimittäin myöntänyt yritykselle luvan myydä muun muassa keskiolutta. Varustelekan ensimmäiset tuotteet ovat yritykselle brändätyt Miehistö Pils ja Upseeri Ipa -oluet, joita molempia valmistaa tamperelainen Pyynikin käsityöläispanimo. Vielä tätä kirjoitettaessa oluet eivät ole mukana verkkokaupan sivuilla.

Jos toiminta ei ole Suomessa mahdollista, aikoo Varusteleka perustaa olutmyyntiään varten verkkokaupan Viroon. Viime aikoina yhä useammat verkkokauppaan keskittyneet yritykset ovat suunnitelleet aloittavansa myös elintarvikkeiden myynnin. Äskettäin esimerkiksi Verkkokauppa.com ilmoitti keskittyvänsä jatkossa teknologiatuotteiden lisäksi myös ruokakauppaan nykyisten virvoitusjuomien ja makeisten lisäksi.