Alessandra Ambrosio esittelee bikineitään kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secretin listoilla työskentelevä supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työskennellyt myös oman Ale-nimistä vaatemallistonsa parissa. Viime vuonna hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta malli nähtiin myös poseeraamassa esimerkiksi ranskalaisen Lui-lehden rohkeassa kansikuvassa.

My new cover for @oceandrivemag shot by @stewartshining makeup by @fulviafarolfi hair by @dpucciarello wearing #AlebyalessandaSwim @alebyalessandra styled by @micalovesthis #foreveronvacation

Una foto publicada por alessandraambrosio (@alessandraambrosio) el

Nyt mallikaunotar nähdään poseeraamassa Ocean Drive -lehden sivuilla. Instagramissakin jakamissaan seksikkäissä otoksissa Alessandra Ambrosio on päässyt esittelemään myös oman Ale-vaatemallistonsa bikineitä.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.

The thrill of Brazil wearing #AlebyalessandaSwim for @oceandrivemag by @stewartshining

Ein von alessandraambrosio (@alessandraambrosio) gepostetes Foto am

The thrill of Brazil @oceandrivemag @stewartshining @fulviafarolfi @dpucciarello @micalovesthis @enamelle

Kuva, jonka alessandraambrosio (@alessandraambrosio) julkaisi

The thrill of Brazil by @stewartshining wearing @alebyalessandra #glamz @fulviafarolfi @dpucciarello @micalovesthis for @oceandrivemag

Una foto publicada por alessandraambrosio (@alessandraambrosio) el