Muistatko kun Keanu Reeves esiintyi Vaasan Rantarockissa? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Keanu Reeves tunnetaan ympäri maailmaa näyttelijärooleistaan erityisesti Matrix ja Speed -menestyselokuvissa. Harva kuitenkaan tietää, että hän on myös lahjakas muusikko. Reevesin Dogstar-yhtye käväisi vuonna 1999 myös Suomessa, kun se esiintyi Vaasan Rantarockissa.

Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved

Keanu Reeves oli Suomeen tullessaan yksi maailman ajankohtaisimpia julkkiksia, sillä Matrix-elokuvan ensimmäinen osa oli saanut ensi-iltansa vain kolme kuukautta aiemmin. Reeves saikin Vaasassa kaipaamansa lepohetken viihdemaailmasta rakkaan harrastuksensa, musiikin, parissa.

Matrix-tähti ei antanut Rantarockin backstagella lainkaan haastatteluja, eikä hän poseerannut toimittajille. Muiden artistien kanssa Reeves jaksoi kuitenkin poseerata myös yhteiskuvissa. Keikkaa odotellessaan Keanu pelasi bänditoveriensa kanssa backstagella amerikkalaista jalkapalloa ja nautti tarjoilusta.

Taannoin Reevesiä ei päästetty New Yorkissa omiin bileisiinsä, koska ovimies ei tunnistanut häntä. 50-vuotias tähti oli odotellut 20 minuuttia newyorkilaisen The Leonora -ravintolan ulkopuolella, kun ravintolan portsari ei tunnistanut häntä. Kyseessä oli Daughter of God -elokuvan kuvausten karonkka. Ravintolan omistaja Noel Ashman oli tapahtuneesta pahoillaan.

Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved