Lentokone putosi auton eteen – kojelautakamera tallensi traagisen näyn

Ohhoh! · Stara.fi

Autojen tuulilasilla kuvaavat videokamerat ovat yleistyneet viime vuosina nopeasti, koska kameroiden avulla on helppo ratkaista syyllisyyskysymyksiä esimerkiksi onnettomuustilanteissa. Samalla kamerat kuitenkin tallentavat myös runsaasti autoon liittymätöntä materiaalia. Kuten nyt lento-onnettomuuden.

YouTube
YouTube

Taiwanin Taipeissa kojelautakamera tallensi tilanteen, jollaiseen autoilija ei varmasti olisi koskaan voinut kuvitella joutuvansa. Taipeissa tapahtui nimittäin kohtalokas lento-onnettomuus, jossa TransAsia-yhtiön lentokone putosi maahan.

Tapaus sattui kameralla varustetun auton edessä, joten se tallentui traagiseksi videoksi. Videolla nähdään miten Kiinaan matkalla ollut lentokone putoaa, osuu moottoritietä kulkeneeseen valkoiseen autoon ja putoaa siitä edelleen maahan.