Erikoinen vankilapako – vanki käveli etuovesta ulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lusimiseen kyllästynyt vanki oli suunnitellut karkaavansa vankilasta. Brunswickin vankilassa Pohjois-Carolinassa tuomiotaan suorittanut mies oli päättänyt karata. Vangin nerokas suunnitelma toimi ja mies onnistui pakenemaan vankilasta.

Vankilapaon toteutus on tallentunut vankiloiden valvontakameroille. Videoilta selviää, että mies on paennut vankilasta kävelemällä ulos vankilan etuovista keskellä kirkasta päivää. Aulassa ollut viranomainen kiinnitti huomiota epäilyttävään vierailijaan liian myöhään.

Kun poliisi lähti miehen perään oli hän päässyt jo ovista pihalle. Ulkona seisoskellut sivullinen oli tarttunut miestä takista kiinni, mutta siitä huolimatta mies onnistui pinkaisemaan juoksuun. Perässä tulleella poliisilla ei ollut mitään mahdollisuuksia saada vankia kiinni. 

Elite Daily -lehden mukaan vangin veli oli auttanut häntä vankilapaossa ja nyt mies on pidätettynä. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko itse vanki saatu kiinni. Joka tapauksessa kyseinen pakeneminen sai Brunswickin vankilan turvatoimet naurunalaisiksi.