Tieraivo ei kannata – joskus voi käydä näin huonosti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liikenteessä törmää harmittavan usein kärsimättömiin ja äkkipikaisiin kuskeihin. Rattiraivon valtaan joutunutta autonkuljettajaa on vaikea saada toimimaan liikenteessä järkevästi ja rauhallisesti. Nyt kyseisestä tilanteesta on julkaistu huvittava opetusvideo.

Yhdysvaltalainen liikennevirasto on julkaissut turvallisuudesta valistavan videon nerokkaan opetuksen kanssa. Videon sanoma kehoittaa kuskeja laittamaan jäitä hattuun liikenteessä, sillä omalla vihastumisellaan saattaa vain pahentaa tilannetta.

Turvallisuuskampanjan videolla nähdään tilanne, jossa auton kuljettaja toimii huolimattomasti ja ajaa toisen autoilijan eteen. Sen sijaan, että toinen kuskeista antaisi törttöilijälle anteeksi, hän pysäyttää autonsa ja alkaa meuhkata auton kuljettajalle.

Riitaa haastanut kuski pian tajuaa tehneensä virheen. Toisessa autossa kuljettajana oli nimittäin raskaansarjan nyrkkeilyn maailmanmestari Evander Holyfield. Rattiraivon valtaan joutunut kuljettaja teki itse tilanteesta vakavamman. Toivottavasti videon nähneet ovat ottaneet opikseen ja hillitsevät itsensä liikenteessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.