Uutuuskeksintö tekee wc-pöntöstä myös pisuaarin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pisuaareja näkee harvemmin julkisten vessojen ulkopuolella, sillä useimmissa talouksissa perinteinen wc-pönttö riittää kaikkien tarpeiden hoitamiseen. Daniel Garvinin kehittelemä Maindrain on kuitenkin vastaus niille, jotka ovat toivoneet ikiomaa pisuaaria kotinsa saniteettitiloihin.

MainDrain
MainDrain

Maindrain on wc-pönttöön kiinnitettävä lisävaruste, joka muistuttaa ulkoisesti lähinnä työpöydän lamppua. Keksinnön luvataan ratkaisevan esimerkiksi pariskuntien wc-istuimen alas laskemiseen ja ylhäälle jättämiseen liittyvät erimielisyydet.

Maindrainia kuvaillaan myös helposti asennettavaksi sekä puhdistettavaksi, ja sen korkeutta voi helposti säätää oman pituuden tai muiden tekijöiden mukaan. Lukuisten muiden uusien keksintöjen ja innovaatioiden tapaan Maindrainille haetaan rahoitusta Kickstarter-varainkeruupalvelun avulla. Wc-pöntön pisuaarilisäosan voi tilata itselleen ennakkoon 45 dollarin, eli noin 40 euron hintaan.