Lemmikkilisko Pringle poseeraa kuin ihmiset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nykypäivänä ei ole kummallista törmätä sosiaalisessa mediassa käyttäjätiliin, joka on omistettu lemmikille. Kissojen ja koirien tilit ovat olleet joissain tapauksissa jopa suositumpia, kuin omistajien tilit. Pörröisille lemmikeille on löytynyt netistä kova vastus, nimittäin lemmikkilisko Pringle.

Melbournessa asustelevasta Pringlestä on tullut netissä erittäin suosittu. Eikä ihme, sillä lisko esiintyy useissa huvittavissa Instagram-kuvissa. Liskon omistaja on käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa löytääkseen Pringlelle sopivia esineitä, joita ihmisetkin arkisin käyttävät.

Pringlen hauskasta kuva-albumista löytyykin kuvia, joissa lisko poseeraa ihmisten tavoin esimerkiksi polkupyörän vieressä, ostoskärryjä työntäen tai pelejä pelaten. Daily Mail -lehden mukaan pogonaliskon omistaa 23-vuotias Sophie ja Pringlestä on tullut hänelle erittäin rakas perheenjäsen. Kuvien perusteella lisko on elänyt mielenkiintoista ja vauhdikasta elämää Melbournessä. Tyytyväisen näköinen lisko näyttäisi nauttivan olostaan omistajansa kanssa.

It's my birthday today. Pringle is celebrating with me. #pringle #beardeddragon #beardiesofinstagram #lizard #reptile

Kuva, jonka Super Pringle (@super_pringle) julkaisi

Pokemon with Pringle. #pringle #beardeddragon #beardiesofinstagram #pokemon #gaming

Kuva, jonka Super Pringle (@super_pringle) julkaisi

Pringle heading out for a ride. #pringle #beardeddragon #beardiesofinstagram #beardie #reptile #lizard #cycling

Kuva, jonka Super Pringle (@super_pringle) julkaisi

Say cheese! #pringle #beardeddragon #beardie #beardiesofinstagram

Kuva, jonka Super Pringle (@super_pringle) julkaisi

Pringle loves his teddy. #beardie #beardeddragon #pringle #cute #animals

Kuva, jonka Super Pringle (@super_pringle) julkaisi