Tässä se on! Maailman odotetuin bikinikuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hannah Davis on malli, joka on poseerannut muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron sivuilla vuonna 2013. Mallinuransa lisäksi Hannah tunnetaan etenkin Yhdysvalloissa siitä, että hän seurustelee itseään lähes puolet vanhemman baseball-legenda Derek Jeterin kanssa.

Sports Illustrated Swimsuit Issue 2015
Sports Illustrated Swimsuit Issue 2015

Hannah Davis on Sports Illustrated -lehden tämänvuotisen uimapukunumeron kansikuvatyttö. Kyseessä on ylivoimaisesti vuoden odotetuin yksittäinen bikinikuva, sillä tämän erikoisnumeron kansikuvatyttö on automaattisesti mallimaailman supertähti.

24-vuotias tähti poseeraa kansikuvassa laskien jo valmiiksi niukkojen bikiniensä alaosaa vihjailevasti, ja kyseessä saattaakin olla yksi Sports Illustratedin tähänastisen historian rohkeimmista kansikuvista. Aikaisemmin uimapukunumeron kansissa ovat poseeranneet muun muassa Kate Upton, Irina Shayk ja Nina Agdal.

Hannah Davis löydettiin alan töihin 14-vuotiaana ja hän solmi sopimuksen IMG Models -mallitoimiston kanssa. Malli on esiintynyt muun muassa Ralph Laurenin ja Victoria’s Secret -brändien mainoskampanjoissa, joten mikään pikkutekijä hän ei alalla ole.