Odottamaton näky – mies käyttää kissaa kärpäslätkän sijasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kotieläimistä on paljon hyötyä pienten tuholaisten ja jyrsijöiden pitämisessä loitolla pihojen pensaista ja marjapuskista. Monet kissat ja jotkut koirarodut ovat aikoinaan asustelleet maatiloilla juuri tuota tarkoitusta täyttämässä ja pitäneet pihat siistinä esimerkiksi myyristä ja käärmeistä.

Nyt eräs omistaja on käyttänyt kissaansa apuna samanlaiseen tarkoitukseen, mutta sisätiloissa. Ryan Thomas on jakanut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän jahtaa sisällä pörräilevää hyönteistä. Miehellä on perinteisen kärpäslätkän sijaan kissa käsissään. Thomas kurkottaa kissa käsiensä jatkeena korkealle katonrajaan ja kissa koittaa saada hyönteistä tassuillaan kiinni.

Thomas ja hänen Egon-niminen kissansa tekevät tässä hienoa yhteistyötä ja kissa tietää, mitä häneltä odotetaan ja hän näyttää pitävän kiinniottamista hauskana leikkinä. Videon kuvannut nainen kannustaa taustalla kissaa ja kehottaa sitä nappaamaan isokokoisen lentelijän kiinni.