Kauniit ja rohkeat -tähti jäi auton alle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Linsey Godfrey aloitti uransa tv-sarjoissa kuten Tunteet pelissä ja Surface. Suomalaiset tuntevat hänet kuitenkin parhaiten saippuasarjasta Kauniit ja rohkeat, jossa hän näyttelee Caroline Spencer -nimistä hahmoa.

Linsey Godfrey jäi maanantaina auton alle kävellessään jalkakäytävällä Los Angelesissa. TMZ-sivuston mukaan auto suistui tieltä jouduttuaan kolariin toisen ajoneuvon kanssa. 26-vuotias näyttelijätär toimitettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hänelle suoritettiin leikkaus.

Alustavien raporttien mukaan kummatkin Lindseyn jalat olisivat murtuneet onnettomuudessa, mutta tähden edustaja selvensi myöhemmin People-lehdelle ainoastaan naisen nilkkojen kärsineen tapaturmassa. Linseyn odotetaan parantuvan vammoistaan täysin.