Mies kävelee 33 kilometriä töihin – päivittäin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Detroitilainen James Robertson joutuu kävelemään päivän aikana huikeat 33 kilometriä päästäkseen työpaikalleen ja takaisin kotiin, mutta hän ei valita. 56-vuotias Robertson joutui autonsa hajoamisen vuoksi vaihtamaan oman kulkuneuvonsa julkisiin ja hän kulkee nykyään työmatkansa linja-autolla.

Detroitissa linja-auton kulkema reitti ei kata lähellekään koko matkaa ja Robertson joutuu kävelemään 33 kilometriä päivän aikana päästäkseen töihin ja takaisin kotiin. Robertson kertoo videolla, että hänen tilanteensa ei ole mitenkään epätavallinen Detroitissa.

Kun paikallinen Detroit Free Press julkaisi Robertsonista jutun miehen hyväksi perustettiin rahankeräys gofundme-sivustolle. Keräyksen tavoite oli 25.000 dollaria, että Robertson saisi ostettua itselleen uuden auton. Tällä hetkellä keräykseen on osallistunut 4.670 ihmistä ja kasaan on saatu 129.666 dollaria.