Audrina Patridge kuumissa lomakuvissa – upea bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja televisiojuontajana tunnettu Audrina Patridge on kuuluisa myös kauniista bikinivartalostaan. Tähtönen onkin hiljattain julkaissut kuumia lomakuvia Instagramissa faniensa iloksi. Kuvissa Patridge on lomailemassa Australian auringon alla.

Lomasta nauttineen Audrinan harmiksi hän ei ehtinyt viettää levollista ja rentoa rantaelämää kuin pari viikkoa, sillä tähtösen piti palata työnsä pariin. Tällä hetkellä kaunottaren pitää kiireisenä juontotehtävät 1st Look -televisiosarjassa.

Daily Mail -lehden mukaan Patridge tullaan näkemään myös Saturday Night Live -komediaohjelman erikoisjaksossa. Neitokainen on nimittäin bookattu esiintymään sarjan 40-vuotisjuhlan jaksossa. Kuvien perusteella tähtösen loma oli onnistunut ja kaunokainen toivottavasti ehti ladata akkunsa ennen palaamista työnsä pariin.