Uskomaton näky liikenteessä – tämä kuski ei kuulu auton rattiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlannin Aberdeenissa on erään pyöräilijän kameraan tallentunut video autokuskista, joka näytti keskittyvän muuhun kuin ajamiseen. Pyöräilijä huomasi, että kuski selasi ratissa ollessaan puhelintaan ja kannettavaa tietokonettaan. Sen lisäksi kuskilla oli molemmissa korvissa kuulokkeet.

Kuskin välinpitämättömyys on saanut kohun aikaan sosiaalisessa mediassa. Monet ovat sitä mieltä, että kyseinen kuski on liikenteessä kuin tikittävä aikapommi. On vain ajan kysymys milloin jotain ikävää sattuu, jos kuski jatkaa touhujaan. Kukaan ei haluaisi olla samaan aikaan liikenteessä kyseisen autoilijan kanssa.

Pyöräilijä on julkaissut videon netissä varoittaakseen muita liikenteessä liikkujia. Jos kyseisen autoilijan kanssa sattuu olemaan samaan aikaan liikenteen vilinässä, kannattaa olla erityisen varovainen, sillä auton kuljettaja on todennäköisesti keskittynyt muuhun kuin ajamiseen. Toivottavasti kuski on nähnyt hänestä julkaistun videon ja ottanut opikseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.