Perheenäidistä tuli kansainvälinen blogijulkkis: ”Lapset lopettivat itsekeskeisyyden”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla virolaisesta bloggarista, josta on tullut nopeasti kansainvälinen nettitähti. Helena-Reet Ennetin kirjoittamalla Ohmygossip-blogilla on eri sosiaalisissa medioissa yli 1,5 miljoonaa seuraajaa, joista valtaosa asuu Yhdysvalloissa. Suomessa huippusuosittua Ohmygossip-blogia julkaistaan Blogbook-blogisivustolla.

helenareetennet15022015

Aiemmin rahasta ja kuuluisuudesta haaveilleen 36-vuotiaan perheenäidin arvot ovat suosion myötä muuttuneet, sillä ura ei saa hallita hänen elämäänsä. Kahden lapsen kasvattaminen on menestyksestä huolimatta edelleen elämässä etusijalla.

– Pidän uuden opiskelusta ja matkustamisesta. Design on intohimoni. Luen myös paljon, joten koko elämäni ei ole viihteestä kirjoittamista. Päätoimittajana olisi hieno ajatella, että olisin Arianna Huffington tai Anna Wintour, jotka tekivät loputtomasti töitä. Niin ei todellisuudessa kuitenkaan ole, Helena-Reet Ennet kertoi Staralle.

– On tärkeää pitää kiinni henkilökohtaisesta elämästä, joka tekee sinusta onnellisen myös työelämässä. Teen itse kovasti töitä juuri sen eteen, sillä rakastan lasteni kanssa olemista. Lapset ovat paras osa päivääni ja he laajensivat elämänkatsomustani. Lasten saaminen lopetti itsekeskeisyyden.