Koira etsi syöpäsairasta omistajaansa – uskomaton näky sairaalan valvontakameroissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Iowalainen koiranomistaja Nancy oli sairastunut syöpään. Nainen joutui olemaan sairaalassa odottaessaan pääsyä leikkaukseen, jossa syöpäkasvain poistettaisiin. Lemmikinomistaja oli ehtinyt olla sairaalassa kaksi viikkoa, kun jotain ihmeellistä tapahtui.

Omistajan koira oli yllättäen karannut kotoa. Pian karkaamisen jälkeen sairaalan valvontakameroissa näkyi kummallinen näky. Sairaalan käytävillä vaelteli pieni määrätietoinen snautseri. Henkilökunta sai koiran kiinni ja soitti sen kaulapannassa olevaan numeroon.

Puhelimeen vastasi koiranomistajan mies joka oli huolissaan etsinyt koiraa. Mercy Medical Center -sairaalan henkilökunta ei ollut uskoa korviaan kuullessaan, että Sissy-koira kuului sairaalassa lepäävälle potilaalle.

Mies saapui sairaalaan ja he menivät koiran kanssa yhdessä tapaamaan Nancya. Jälleennäkeminen oli koskettava kokemus ja oli selvää, että Sissy oli etsinyt omistajaansa. KCRG-uutiskanavan haastattelussa Nancy kertoi, että he asuivat 15 korttelin päässä sairaalasta. Nainen työskentelee sairaalan vieressä olevassa rakennuksessa ja Sissy on ollut monesti auton kyydissä työmatkoilla. 

Niinpä koira oli osannut lähteä oikeaan suuntaan. Monia on ihmetyttänyt se, miten koira osasi lopulta tulla sairaalaan etsimään Nancya. Koira kaipasi omistajaansa ja lopulta löysi perille Nancyn luo. Sissyn ihmeellinen tarina on saanut huomiota maailmanlaajuisesti.