Tyttöbändin 17-vuotias kaunotar nautiskeli rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fifth Harmony -yhtye on suomalaisille vielä melko tuntematon nimi. Yhtyeen jäsenet ovat parhaillaan Australiassa, jossa he aloittivat juuri promokiertueensa Sydneystä. Heti reissun alkajaisiksi kaksi bändin jäsentä, Camila Cabello ja Lauren Jauregui, suuntasivat maineikkaalle Bondi Beachille.

Nyt kuvissa nähdään miten Camila nautiskelee rantavedessä maailmankuululla rannalla.

17-vuotias Camila Cabello, koko nimeltään Karla Camila Cabello Estrabao, on viisihenkisen tyttöbändi Fifth Harmonyn laulaja. Kuubalaissyntyinen kaunotar nousi tähdeksi, kun hänen laulutaitonsa huomattiin X Factor -ohjelmassa, johon hän osallistui Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa. Kuusivuotiaana Yhdysvaltoihin muuttanut Camila on seurustellut muun muassa laulaja Austin Mahonen kanssa.