Maailman vanhin kissa 121-vuotias kissan vuosissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiffany Two -niminen kissa on tällä hetkellä maailman vanhin. Se on syntynyt 13. marraskuuta 1988 San Diegossa Kaliforniassa ja elää vielä tyytyväisenä tavallista kissan elämää. Tiffany Two on ihmisten iässä 26-vuotias, mikä tarkoittaa kissojen vuosissa 121 vuotta.

Metro-lehden mukaan kissan omistaja Sharon Voorhees kertoo, että kissa pääsee vielä itse rappuset ylä- ja alakertaan omin avuin. Kissasta on kuulemma vanhemmiten tullut myös todella peloton. Se ei pelkää koiria tai juuri mitään muutakaan ulkona ollessaan vaan kävelee rauhallisesti omia reittejään muista piittaamatta.

Tiffany Two on aina ollut omistajansa mukaan hyvin itsenäinen ja oli kerran kateissa Voorheesilta kokonaiset kaksi vuotta ennen kuin se löysi tiensä takaisin kotiin. Kissa on Guinnessin Ennätystenkirjojen mukaan maailman vanhin tällä hetkellä elävä kissa. Kaikkien aikojen vanhimmaksi kissaksi Tiffany Twolla on kuitenkin vielä matkaa, sillä tällä hetkellä ennätystä pitää Creme Puff -niminen kissa, joka kuoli 38-vuotiaana elokuussa 2005.