Mallikaunotar teki historiaa – ensimmäinen jolla Downin syndrooma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jamie Brewer teki historiaa ollessaan ensimmäinen mallikaunotar, jolla on Downin syndrooma. Brewer teki debyyttikävelynsä New Yorkin muotiviikoilla suunnittelija Carrie Hammerin muotinäytöksessä. Suunnittelija Hammer kommentoi ABC News -uutisten tekemässä haastattelussa, että hän ei halunnut malleikseen malleja, vaan roolimalleja.

Kaikki Hammerin muotinäytöksen lavalla kävelleet naiset olivat ensikertalaisia New Yorkin muotiviikoilla eikä kukaan heistä ollut oikea malli. Jamie Brewer varasti kaikkien huomion kävellessään todella näyttävästi lavalla. Hän näytti olevan tilanteessa täysin kotonaan ja suorastaan sädehti esitellessään Hammerin suunnittelemaa mustaa luomusta.

30-vuotias Jamie Brewer on näyttelijä ja hänet tunnetaan parhaiten televisiosarjasta American Horror Story. Brewer on näytellyt pienestä pitäen ja selkeästi nauttii esiintymisestä ja esillä olemisesta.