Jaajo Linnonmaa, oliko Luokkakokous-kuvauksissa kosteaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Luokkakokous-komediaelokuva saa ensi-iltansa 25. helmikuuta. Stara tapasi tänään elokuvan tähtiä lehdistönäytöksen yhteydessä. Koska kyseessä on maan riemukkaimpiin lukeutuva kolmikko, täytyi leffan tähdeltä tiedustella mitä tapahtui kameroiden sammuttua.

Katso koko haastattelu videona tästä.

Jaajo Linnonmaa paljasti, että vastoin monien odotuksia hän sekä Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg eivät viettäneet railakkaita ja kosteita iltoja. Pitkät ja raskaat kuvauspäivät vaativat veronsa miehiltä, jotka eivät ole enää kaikkein nuorimmillaan.

– Mentiin illalla vähän syömään ja otettiin lasi punaviiniä, mut kyllä me aikalailla mentiin nukkumaan, Jaajo kertoi Staralle.

– Kuvauspäivät kestivät 8 – 12 tuntia ja yhtä kohtausta leivottiin se 10 – 15 ottoa. Kyllä siinä oli aika takki tyhjä jokaisen kuvauspäivän jälkeen ja sitten alettiin jo keskittyä seuraavaan. Kuusi viikkoa on kuitenkin lyhyt aika, kun tehdään noin isoa leffaa.