Mies osti kamelin – ryhtyi pokaamaan sillä naisia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nettipilavideoista tunnettu Vitaly-kanava on äskettäin julkaissut uuden jekutusvideon, jossa pilaillaan kullankaivajien ja rahanahneiden naisten kustannuksella. Pilaa varten sheikkinä esiintynyt mies oli hankkinut kamelin käyttöönsä.

Dubain hiekkarannalla auringosta nauttiva neitokainen oli miehen pilailun kohde. Nuori nainen huomasi rannalla kamelin ja meni ottamaan siitä kuvia. Sen jälkeen teko-sheikki saapui paikalle ja alkoi leveillä omaisuudellaan.

Mies antoi ymmärtää, että hän on rikas ja hiekassa lepäävä kameli oli hänen. Mies jopa kapusi koomisesti kamelin selkään. Heti kun nainen osoitti kiinnostuksensa sheikki perääntyi ja ilmoitti, että hän ei halua olla naisen kanssa tekemisissä, jota kiinnostaa vain kuinka monta kamelia hänellä on.

Lopulta neitokainen jäi nuolemaan näppejään, kun sheikiksi esittäytynyt mies poistui paikalta. Vitaly -kanavan käyttäjä on kertonut videon kuvauksessa, että Dubain rannalla oli yllättävän vähän kullankaivajia, sillä he onnistuivat jekuttamaan vain yhtä naista.