Boeing 747 on kuin lentävä omakotitalo – hintalappu 550 miljoonaa euroa

Lux Matkailu · Stara.fi

Kerroimme äskettäin suurimmasta luksuksesta, jota reittilennoilla voi nauttia. Etihad Airways tarjoaa nimittäin Airbus 380 -koneissaan matkustusmukavuutta omalla olohuoneella, makuuhuoneella ja kylpyhuoneella. Yksityiskoneissa sekin jää toiseksi. Nyt nähdään miltä Boeing 747 voi näyttää.

Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies

Amerikkalainen Greenpoint Technologies on rakentamassa Boeing 747-8 -lentokoneesta yksityiskoneen, josta ei luksusta puutu. Tavallisesti 450 matkustajaa vetävästä koneesta on nimittäin tehty tilava asunto, jossa on neliöitä kuin omakotitalossa.

Nyt yritys on julkaissut verkossa mallikuvia suunnitelmistaan. Lentokoneen tilaajan nimi on kuitenkin salaisuus. Lentokoneen hinta on noin 550 miljoonaa euroa, joten ihan kenen tahansa lompakolle se ei sovi. Katso kuvat tästä.

Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies
Greenpoint Technologies