Supermalli-Chrissy jätti paidan pukematta – sai miesten jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Chrissy Teigen sai taannoin Twitterin kuhisemaan kuvalla, joka hänestä otettiin sillä hetkellä, kun hänen miehensä John Legend palkittiin gaalassa. Chrissy Teigen on kuvassa purskahtamassa itkuun, mutta hänen ilmeensä sopisi moneen muuhunkin tilanteeseen, ja siitä sosiaalisen median virtuoosit ovat ottaneetkin hyödyn irti.

Nyt Teigen on osallistunut The Badgley Mischka -muotinäytökseen New Yorkin muotiviikoilla. Neitokainen varasti itse tehokkaasti huomion jättämällä paidan pois jakkunsa alta.

Chrissy Teigen on saavuttanut mainetta esimerkiksi Sports Illustrated -lehden kuvissa esiintymällä. Otokset nostivat hänet vuonna 2010 kuuluisuuteen. Teigen on toiminut Gillette Venuksen, Olayn, Niken, Skullcandyn ja Billabongin mainoskasvona. Hän esiintyi myös viime vuonna julkaistulla John Legendin All of Me -musiikkivideolla, koska kyseinen kappale sai inspiraationsa parin suhteesta.