Amerikkalaiset hyppivät lumihankeen – poliisi puuttui asiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poikkeuksellisen kovat lumisateet ovat koetelleet Yhdysvaltain itärannikkoa alkuvuodesta. Esimerkiksi Boston on peittynyt paikoitellen jopa metrien korkuisiin lumikinoksiin, ja monet kaupungin asukkaista ovat saarroksissa lumen keskellä.

Kokeiden nietosten ilmestyminen katukuvaan on synnyttänyt myös erikoisen villityksen, joka on levinnyt kansalaisten keskuudessa tietenkin sosiaalisen median avulla. Ihmiset ovat alkaneet tehdä kotiensa parvekkeilta ja katoilta uimahyppyjä lumeen, ja kuvanneet suorituksiaan Instagramin ja Vinen kaltaisiin palveluihin.

Lumihyppy-ilmiö on saanut jopa viranomaiset puuttumaan asiaan. Bostonin kaupunginjohtaja Martin J. Walsh järjesti tiistaina lehdistötiedotuksen, jossa hän kehottaa ihmisiä lopettamaan mahdollisesti vaarallisen uuden harrastuksensa.

– Pyydämme asukkaita käyttäytymään vastuullisesti. Emme ole Loon Mountainin laskettelukeskuksessa vaan Bostonin kaupungissa, kaupunginjohtaja ilmoitti.