Emma Watson mukaan Kaunottaren ja hirviön uuteen versioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi maailman tietoisuuteen jo 10-vuotiaana ensimmäisen Harry Potter -elokuvan myötä. Nykyään myös malliuraa tekevä tähti opiskeli viime vuodet englantilaista kirjallisuutta Brownin yliopistossa, josta hän valmistui viime keväänä.

Nyt Emma Watson on paljastanut olevansa mukana Disney-yhtiön uudessa Kaunotar ja hirviö -elokuvassa, jossa hän näyttelee tietenkin kaunotarta, Belleä. Animaation sijaan kyseessä tulee olemaan oikeilla näyttelijöillä toteutettu musikaaliversio vanhasta tarinasta. Tähti paljasti uutisen Twitter-tilillään, ja kertoi hänen sisäisen kuusivuotiaansa olevan asiasta innoissaan.

Näyttelijä Emma Watson ja Oxfordin yliopiston rugby-pelaaja Matthew Janney erosivat taannoin. Ero johtui Watsonin kiireisestä työaikataulusta. Näyttelijätär joutui olemaan paljon poissa kotoaan työnsä vuoksi ja Janney oli kiinni yliopistolla opintojensa ja rugbyn pelaamisen vuoksi.