Antti Tuisku tekee paluun: ”Hauska, itseironinen, ajankohtainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku tekee paluun uudella singlellä Peto on irti. Perjantaina 20. helmikuuta julkaistava kappale esittelee aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman Antti Tuiskun.

Tuiskun ja tuottaja Jurekin ajatuksena on luoda Suomeen uudenlaista popsoundia, joka kuuluu Peto on irti -kappaleessa. Biisin juuret ulottuvat tavallaan Antin uran alkumetreihin, sillä tuolloin poptähden fanit antoivat hänelle lempinimen Peto-Antti.

– Muistan, kuinka alkuvuosina keikkapaikoillakin oikein vilisi peto-kylttejä… Kerroin tarinaa biisin muille tekijöille Jurekille, Aku Rannilalle, Saara Törmälle ja Kalle Lindrothille, ja he innostuivat ajatuksesta tehdä hauska, itseironinen, ajankohtainen ja soundiltaan tätä päivää ja vähän huomistakin oleva biisi, Antti kuvailee.

Peto on irti -kappaleen musiikkivideo julkaistaan tänään. Videon on ohjannut Cristal Snow. Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura ja hänen yhdeksän albumiaan ovat kaikki myyneet vähintään kultaa.