Kohukaunotar vannoo: ”Minulla on kolme rintaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Jasmine Tridevil sai mediat ympäri maailmaa puhumaan itsestään, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hänellä on kolme rintaa. Myöhemmin löytyi dokumentti, jonka mukaan naisen laukusta oli löytynyt taannoin useita tekorintoja.

Tätä löydöstä pidettiin todisteena siitä, että kolmas rinta ei olisi naisessa kiinni. Nyt Tridevil on kertonut uudessa haastattelussaan, että rinta on leikattu ja hän todella on ensimmäinen nainen, jolla on kolme rintaa. Katso naisen julkaisema video tästä.

Nainen kertoo soittaneensa useille kirurgeille, mutta he luulivat naisen pyynnön olevan jonkinlainen pila ja moni katkaisi puhelun kesken keskustelun. Yksi kirurgi oli kehottanut naista menemään psykiatrin puheille tarkastettavaksi, koska uskoi, että nainen ei ollut mieleltään kunnossa. Vihdoin nainen sai erään kirurgin suorittamaan leikkauksen 20.000 dollarilla.

Tridevil kertoo haastattelussaan, että hän sai idean kolmannen rinnan leikkauttamiseksi kaksi vuotta sitten. Hän halusi kolmannen rinnan alunperin siksi, että hän ei olisi miesten mielestä enää seksuaalisessa mielessä kiinnostava ja he lopettaisivat naisen lähestymisen. Miesten kiinnostuminen ei ole kuitenkaan loppunut kokonaan. Tridevil kertoo saaneensa hyvää palautetta rinnoista baarissa, mutta vihaisia katseita äideiltä esimerkiksi puistossa tai muissa paikoissa päiväsaikaan, missä on lapsia.

Leikkauksen jälkeen Tridevilin äiti on katkaissut välit tyttäreensä, mutta hänen isänsä on ollut ymmärtäväisempi. Tridevil painottaa, että rinta todella on leikattu ja on hänessä kiinni. Nainen kommentoi laukustaan löytyneitä tekorintoja niin, että eräs fani maksoi hänelle, että saisi kolmannesta rinnasta tehdyn kopion. Fanille teetetyt tekorinnat olivat olleet naisen matkalaukussa, joka varastettiin lentokentällä. Lehdistö väitti rinnan muotin mukaan tehtyjä esineitä proteeseiksi.