Poikien ”Ei väistetä” -pelleilyllä karu loppu – rekka ajoi päälle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Briteissä Staffordshiressä oli rekan ajokameraan taltioitunut järkyttävä näky. Kaksi nuorta teinipoikaa juoksentelivat keskellä autotietä osana adrenaliininhakuista pelleilyään. Teinien epäonneksi he eivät olleet yhtä nopeita kuin autot.

Järjetön leikki sai kauhistuttavan lopun, kun tiellä tuli rekka vastaan. Rekkakuskin ripeistä toimista huolimatta toinen pojista sai osuman. Selkäpiitä karmivalla ajokameran videolla näkyi, kun vain toinen pojista ehti alta pois. Hetken näytti siltä, kuin toinen nuorista olisi jäänyt rekan yliajamaksi. Sitten kuvaruudussa näkyi, että poika lensi tiellä rekan eteen töytäisyn voimasta.

Suuren ajoneuvon pysähtyminen lyhyellä varoituksella on kuin ihme. Pojan pelastuminen tilanteesta ehjin nahoin on myös yhtä ihmeellinen asia. Daily Mail -lehden mukaan teini selvisi törmäyksestä mustelmilla ja nyrjähtäneellä nilkalla.

Toivottavasti teinit oppivat kantapään kautta, että he eivät ole voittamattomia tai kuolemattomia. Järkeä vailla oleva pelleily tiellä poiki kivuliaan opetuksen ja teinit saavat olla kiitollisia, ettei kumpikaan heistä menettänyt henkeään vaarallisessa leikissä.