Grumpy Cat sai happaman haastajan – nyt tulee Sauerkraut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oklahomassa asusteleva perhe oli adoptoinut kodittomaksi jääneen kissan. Erikoisen ilmeen omaava viirusilmä sai nimekseen Sauerkraut, joka tarkoittaa suomeksi hapankaalia. Vaikuttaisi siltä, että ilmeen perusteella kissaa on yhtä vaikea miellyttää kuin kuuluisaa Grumpy Catia.

Kaksivuotias Sauerkraut on erikoisen ulkonäkönsä johdosta saanut paljon huomiota osakseen. Omistajat päättivät lisätä Sauerkrautista videoita ja kuvia nettiin muidenkin iloksi. Persoonallisen näköisellä söpöläisellä on tällä hetkellä kymmeniä tuhansia seuraajia netissä.

Happaman ilmeensä ansiosta viirusilmästä on tullut nettisensaatio. Suloinen ja hellyttävä Sauerkraut on omaperäisellä ulkonäöllään vetänyt vertoja Grumpy Cat -julkkiskissalle ja omistajien mukaan heille on alkanut sadella kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin kissansa kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan amerikkalaiset kissanäyttelyt ja -tapahtumat ovat olleet kiinnostuneita saamaan Sauerkrautin vieraaksi. Perhe ei omien sanojen mukaan tavoittele suurempaa julksiuutta kissalleen, sillä heille on tärkeintä, että Sauerkrautilla on hyvä olla ja että se voi elää rauhallista kotielämää.

It's Wednesday. We're supposed to show off our whiskers. Here are mine. #whiskerwednesday #Sauerkraut #weeklyfluff #buzzfeed

Kuva, jonka Sauerkraut (@thesauerkrautkitty) julkaisi