Alessandran rohkea iltapuku ei jäänyt miehiltä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secretin supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työskennellyt myös oman Ale-nimistä vaatemallistonsa parissa. Viime vuonna hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta sittemmin palasi rohkeisiin kuviin.

Eilen Alessandra oli juhlimassa Oscar-gaalaa Elton Johnin järjestämissä virallisissa katselubileissä. Perinteisissä julkkisjuhlissa poptähden vieraana ollut supermalli oli pukeutunut upeaan punaiseen iltapukuun.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.