Antti Tuiskun paluu puhuttaa: ”Olen häkeltynyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku teki perjantaina paluun julkaisemalla uuden Peto on irti -singlensä. Single ja sen musiikkivideo ovat herättäneet paljon huomiota. Cristal Snow’n ohjaamaa musiikkivideota on muutamassa vuorokaudessa katsottu yli 300.000 kertaa. Paluu on puhuttanut myös Twitterissä.

– Olen häkeltynyt! Luulin, yksitoistavuotisen urani aikana nähneeni jo kaikenlaista, mutta Peto on irti -biisin menestys tuli silti suurena yllätyksenä. On hienoa, miten kappale ja UMK-esiintyminen jakavat vahvasti mielipiteitä. En halua olla kädenlämpöinen artisti, vaan Suomen puhutuin poptähti. Ja ainakin viimeisen muutaman päivän aikana olen onnistunut siinä, Antti Tuisku kommentoi.

Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura, ja hänen yhdeksän albumiaan ovat kaikki myyneet vähintään kultaa. Antti Tuiskun kymmenes, Jurekin tuottama studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.