Näin penis toimii kun mies on juovuksissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koomikko Rob Mor on ystävineen julkaissut huvittavan nettivideon tilanteesta, jossa vahvasti päihtynyt mies yrittää harrastaa seksiä kaunottaren kanssa. Realrobmor -kanava on kiteyttänyt videoon humalaisen alapään ”ajattelumaailman” ratkiriemukkaalla tavalla.

Videossa perehdytään pohtimaan, mitä tapahtuu, kun mies on liian humalassa harrastaakseen seksiä eikä penis toimi humaltuneen miehen toiveiden mukaisesti. Lopputuloksena on kiusallinen tilanne, jossa epätoivoinen nuorimies yrittää kaikkensa viimeiseen asti.

Lopulta neitokainen turhautuu ja lähtee kotiinsa. Video on nimetty sanoin Diary of Drunk Boner, joka tarkoittaa suomeksi humalaisen erektion päiväkirjaa. Video kiteyttää hauskalla tavalla sen, mitä tilanteessa tapahtuu, kun alkoholia on tullut nautittua liian paljon.