StaraTV: Sami Hedberg Luokkakokous-elokuvasta: ”Sairaan hieno hetki”

Haastattelut StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Odotettu kotimainen komediaelokuva Luokkakokous saa ensi-iltansa 25. helmikuuta. Elokuvan tähtinä nähdään maan hauskimpiin ihmisiin lukeutuvat Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg, joten yleisön odotukset ovat luonnollisesti korkealla. Stara tapasi Sami Hedbergin Tampereella.

– Tää on sairaan hieno hetki omassa elämässä. Jonkinlainen unelma tulee tässä toteen, että pääsee mukaan tällaiseen elokuvaan, Sami Hedberg kertoi.

Suomen hauskimpiin lukeutuva kolmikko pääsi tekemään yhteistä elokuvaa, joten hauskanpito ei loppunut kameroiden sammumiseen.

– Mun mielestä on saatu kankaallekin aika hyvin välittymään se meidän keskinäinen välittömyys ja se, että homma toimii. Kyllä se kuusi viikkoa joka tätä tehtiin oli ihan törkeän siistiä. Ei ollut sellaista hetkeä, että mitäs tässä nyt pitää tehdä.