6 työpaikan ihmistyyppiä – mihin näistä sinä kuulut?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Collegehumor on julkaissut hauskan videon, jossa näytetään kuusi yleisintä ihmistyyppiä, jotka löytyvät useimmiten jokaisen työympäristöstä. Vaikka työyhteisö olisi pieni on siellä varmasti edes jokunen videolla nähtävistä rooleista.

1. Ihastus

Työpaikaltasi saattaa löytyä se yksi hyvännäköinen henkilö, jota olet pitänyt silmällä. Tosielämässä suhteenne ei kuitenkaan luultavasti toimisi, mutta työympäristössä saatatte tuntea vetoa toisiinne.

2. Karmiva tyyppi

Karmivia tyyppejä voi olla useita erilaisia. Kosketteleva, tungeksiva, liian flirttaileva tai aggressiivinen.

3. Uusi tyyppi

Olet aina pitänyt itseäsi nuorena, kunnes työpaikallesi ilmestyy uusi työntekijä, joka on sinuakin kymmenen vuotta nuorempi, juuri valmistunut ja puhkuu intoa.

4. Prinssi

Tämä tyyppi on kohtelias kaikille, haluaa pitää järjestystä yllä ja raportoi ihan kaiken pomolle.

5. Vanki

Tämä työntekijä ei näe työpaikkaansa mahdollisuutena vaan laskee eläkepäiviään ja pitää itseään ”niska limassa” -tyyppisenä raatajana.

6. Omituinen

Tämän kategorian alle löytyy aina joku työntekijä, joka on jollain tavalla omituinen. Ihmiseltä saattaa löytyä jokin omituinen tapa, luonteenpiirre tai hänessä voi olla jotain mystistä. Hän ei jaa yksityiselämäänsä kovaäänisesti kahvitauolla vaan pitää sen täysin erillään työstä.