Pariskunta rakensi kesämökin peräkärryyn – unelma toteutui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Losangelesilainen pariskunta oli pitkään haaveillut Pohjois-Amerikan ja Kanadan kiertämisestä autolla. Guillaume Dutilh ja Jenna Spesard päättivät toteuttaa unelmansa ja rakentaa matkailuun soveltuvan mökin, jossa he voisivat asustella ollessaan tien päällä.

Tinyny House Giant journey
Tinyny House Giantjourney
Tinyny House Giant journey
Tinyny House Giantjourney

Seikkailuun valmistautuminen ja asuntovaunun kokoisen pikkumökin rakentaminen kesti vuoden ja sitten pariskunta oli loma-asuntoineen oli valmis tien päälle. Pari on jakanut pienen mökkinsä suuresta matkasta ihastuttavia kuvia Facebookissa ja heidän yhteisellä Tiny House Giant Journey -nettisivuillaan.

Daily Mail -lehden mukaan Jenna ja Guillaume ovat olleet mökkiinsä tyytyväisiä ja heidän mukaansa pienessä loma-asunnossa on kaikki, mitä ihminen voi matkallaan tarvita. Pienessä mökissä on jokainen neliö otettu huomioon ja asunto on varsinainen tilaihme.

Pariskunnan mukaan sympaattinen pikkumökki on mahdollistanut heille vapauden matkustaa ja päästä irti oravan pyörästä. Kuvat parin yhteiseltä retkeltä saa varmasti kunkin haaveilemaan vastaavanlaisesta matkailusta.